SrpskiEnglish
Dobro došli na našu blog stranicu

Svake školske godine Lingua centar stranih jezika otvara svoja vrata novim polaznicima i sretno dočekuje svoje stare đake. Svako može da izabere svoj idealni kurs iz naše široke ponude. Za romantike tu su španskiitalijanskifrancuski jezik, engleskinemačkinorveški vam pomažu da proširite poslovne vidike, dok vam ruski jezik dočarava najlepšu svetsku književnost. Ljubiteljima orijenta možemo da ponudimo kineski jezik, a za one koji žele da ostanu bliže kući tu je i mađarski.

Svake školske godine Lingua nudi raznovrstan program dešavanja svojim đacima, prilagođen njihovom znanju i uzrastu. Ni ova godina nije drugačija, zato pogledajte šta vas čeka ako nam se pridružite i započnete svoje jezičko putovanje sa nama.

 

Halloween Party

Lingvina žurka za noć veštica je najčuvenija u gradu. Veče puno zabave i druženja sa najboljim animatorima, upotpunjeno poklonima. Vaši najmlađi će zasigurno uživati. Uverite se i sami tako što će te pogledati našu galeriju.


Lingua Party

Lingua svake godine organizuje žurku za odrasle polaznike. Dobar provod, još bolja muzika i atmosfera vas očekuju sa celom Lingua ekipom. Delić atmosfere sa prethodnih žurki možete pronaći ovde.

 

Svečana dodela diploma

Već po tradiciji, svake godine veliki broj naših đaka izađe i uspešno položi neke od najtežih međunarodnih jezičkih ispita. Kao nagradu, Lingua im uvek priredi proslavu na kojoj svečano prime svoj međunarodno priznat sertifikat i provedu prijatno veče sa svojim kolegama i profesorima.

 

Lingua Pankcake Day

U februauru Lingva označava Pancake Day, što znači da tog dana u našem centru svi uživaju u ukusnim palačinkama. Oni koji baš taj dan nemaju čas ne treba da brinu, sveža tura će ih sačekati narednog dana!

 

Letnji jezički kamp Testera

Svako leto naši đaci imaju priliku da provedu 7 dana u prirodi učeći jezik kroz druženje i igru. Raznovrsne jezičke i fizičke ativnosti čine da Lingvin jezički kamp na Testeri bude jedno nezaboravno iskustvo.

 

Posetite Englesku sa Lingua jezičkim centrom

Pružajući đacima jedinstvenu priliku da usavrše svoje znanje, Lingua organizuje letnje jezičke kampove. Sa nama imate priliku da provedete vreme u Engleskoj, Nemačkoj ili Francuskoj učeći jezik i upoznavajući se sa kulturom. Pažljivo osmišljeni kursevi u vodećim lokalnim centrima će značajno obogatiti vaš jezik i pružiti vam nezaboravno iskustvo. Da vidite kako su se naši polaznici proveli posetite našu galeriju.

 

Za kraj, nadamo se da će te nas posetiti na već poznatoj adresi, Železnička 36 i da ćete postati deo naše Lingua porodice!

LINGUA upis je u toku

Newsletter

Prijavite se na našu mailing listu, a mi ćemo Vam slati novosti iz naše LINGUA škole.