SrpskiEnglish
Letnji jezički kamp Testera
Letnji kamp stranih jezika TESTERA

Letnji kamp stranih jezika u Dečijem odmaralištu "Testera" (www.testerans.com) na Fruškoj gori je izuzetno pogodan način i pravo mesto za boravak, učenje, druženje, zabavu i rekreaciju po zdravom dnevnom ritmu i rasporedu. Tome doprinosi prirodni ambijent Nacionalnog parka Fruška gora, prijatna atmosfera vršnjaka, objekti i sadržaji odmarališta prilagođeni su nameni i uzrastu.

Letnji kamp nudi niz aktivnosti koje se ne mogu realizovati tokom školske godine, pored učenja i vežbanja stranih jezika tokom boravka biće igre, zabavnih i sportskih aktivnosti. Letnji kamp stranih jezika je pravo mesto boravka i aktivnosti tokom nezaboravnih 8 dana.

Za letnji kamp stranih jezika osmišljen je jedinstven program nastave i vannastavnih aktivnosti koje uključuju čitav niz igara i zanimljivih avantura kroz koje će deca imati priliku da prolaze i koriste engleski, španski, italijanski, nemački jezik u svakom momentu.

Nastava se realizuje u grupama do 12 polaznika, po 90 minuta dnevno, i raspoređeni su po uzrastu i nivou znanja. Za ovu priliku sačinjen je veoma zanimljiv nastavni materijal predviđen isključivo za učesnike kampa. Veliki deo časova osmišljen je po principu rada na projektima čiji je cilj da kroz njih nauče nešto novo i drugačije od gradiva koje uče tokom godine.

Tokom letnjeg kampa organizuju se:

  • Sportske aktivnosti i rekreacija
  • Radionice
  • Takmičarski deo
  • Večernje aktivnosti
Summer Camp TESTERA

Letnji kamp organizuju Centar stranih jezika "Lingua" i turistička agencija "KOMPAS tourism&travel".

Organizacioni tim kampa predstavljaju: direktor kampa, organizator nastave u saradnji sa mladim i iskusnim profesorima engleskog, španskog, italijanskog i nemačkog jezika, timom animatora i rekreatora i medicinskim osobljem koji sve vreme borave na Testeri tokom trajanja kampa.

Odmaralište"Testera" nalazi se na 25 km od Novog Sada u Nacionalnom parku "Fruška gora" u blizini sela Čerević, na nadmorskoj visini na oko 250 metara.

Odmaralište je kompletno renoviranano i rekonstruisano krajem 2005. godine. Namenski građeno za boravak dece, tako da zadovoljava sve standarde, smeštaja, ishrane, obrazovanja, vaspitanja i medicinske nege.

U odmaralištu su 3 smeštajna objekta, ukupnog kapaciteta 156 kampera u jednoj smeni. Sobe su višekrevetne, svaki paviljon ima odgovarajući broj sanitarnih čvorova. U odmaralištu su kuhinja, trpezarija, učionica, zajedničke prostorije i medicinska ambulanta. Odmaralište je opremljeno audio i video uređajima, školskim inventarom i opremom za kvalitetno izvođenje nastave.

Summer Camp TESTERA - Paintball

Na više od 6 hektara su i dva manja otvorena bazena, peskarijum, dečije igralište, travnati fudbalski teren, tereni za basket i odbojku i trim staza.

Disciplina je od izuzetne važnosti za uspešnu realizaciju kampa. Od svakog kampera se očekuje poštovanje i pridržavanje reda prilikom boravka. Svako grubo kršenje reda i mira u kampu biće sankcionisano isključenjem iz kampa bez refundacije uplate.

Tokom boravka dece u kampu nisu dozvoljene posete roditelja i rođaka, da decu ne bi uznemirili.

Primenjuju se opšti uslovi putovanja agencije Kompas, usaglašeni zakonom o obligacijama i YUTA standardima.

 
LINGUA upis je u toku

Newsletter

Prijavite se na našu mailing listu, a mi ćemo Vam slati novosti iz naše LINGUA škole.

Izdvajamo iz galerije...