SrpskiEnglish
ESOL Kembridž ispiti

Pripremni kursevi za polaganje ESOL Kembridž ispita 

(ESOL - English for Speakers of Other Languages)

U Lingui se obavlja pripremna nastava za polaganje ESOL ispita Kembridž univerziteta. Univerzitet u Kembridžu, bez sumnje jedan od najpoznatijih i najprestižnijih univerziteta u svetu, već skoro 100 godina organizuje ispite engleskog jezika na različitim nivoima znanja. Diplome koje se dobijaju za uspešno polaganje takvih ispita priznate su od strane preko 12.000 preduzeća, univerziteta i državnih institucija širom sveta, i ovaj broj neprestano raste. Ponuda ispita za engleski jezik opšte primene (Main Suite) pokriva sve nivoe engleskog jezika. Ispiti iz opšteg engleskog jezika za koje Centar za strane jezike „Lingua” organizuje pripreme su sledeći:

 

Naziv ispita:                         Naziv nivoa

 

PET (Preliminary English Test) B1 srednji nivo

FCE (First Certificate in English) B2 viši srednji nivo

CAE (Certificate in Advanced English) C1 napredni nivo

CPE (Cerfiticate of Proficiency in English) C2 znanje blisko izvornom govorniku

 

 

Centar za strane jezike „Lingua” – uspesi i priznanja

 

 

Centar za strane jezike „Lingua” već drugu godinu uzastopno dobija najprestižnije priznanje od British Councila – Gold Addvantage Member. Kao škola koja sprema najviše kandidata za Cambridge ESOL ispite u Srbiji i Gold Addvantage partner British Councilu – Centar za strane jezike „Lingua” nudi razne pogodnosti i nastavu vrhunskog kvaliteta svojim polaznicima. Zahvaljujući statusu Gold Addvantage Member, polaznici Centra za strane jezike „Lingua” imaju:

 

  • Pre-testing za naše polaznike organizovan od strane Britanskog saveta u prostorijama našeg centra
  • 6% popusta prilikom prijave Kembridž ESOL ispita: PET, FCE, CAE, CPE, BEC I-III, ILEC, YLI
  • Prisustvo predstavnika Britanskog saveta na svečanoj dodeli Kembridž ESOL sertifikata
  • Mogućnost održavanja ispita u prostorijama škole
  • Pravo na besplatne izmene datuma ispita (što se inače plaća 3.000 din)

O kvalitetu pripreme u Centru za strane jezike „Lingua” najbolje govori izuzetno visoka prolaznost naših kandidata na Cambridge ESOL ispitima – 98% (državni prosek za 2010. god. je bio oko 80%). Veliki uspeh kandidata iz Centra za strane jezike „Lingua” može se pripisati sledećim činiocima:

  • rigorozno testiranje svih novih polaznika u školi da bi se osigurao pravilan raspored u grupe po nivou znanja, što polaznicima omogućuje najbolje napredovanje,
  • Stručnost, znanje i dugogodišnje iskustvo profesora koji pripremaju polaznike za Cambridge ESOL ispite,

  • Temeljna i detaljna priprema za ispite po najsavremenijim udžbenicima i programima uz redovnu proveru znanja nakon svake lekcije u cilju praćenja napretka polaznika,
  • Poseban dril-kurs od jednog semestra koji podrazumeva fokusirani rad iz ispitnih zbirki i simulaciju ispitnih uslova u cilju podizanja samopouzdanja i „kondicije” polaznika.

 

Kursevi poslovnog engleskog

Važnost neprekidnog usavršavanja i ulaganja u sopstvenu budućnost opredeljuje mnogobrojne polaznike da se odluče za tečaj poslovnog engleskog u našoj školi. Mnogima koji su pohađali tečaj poslovnog engleskog i stekli ESOL diplomu BEC I, II ili III je pomoglo da dobiju posao ili u poslu napreduju. Zbog toga je i naš moto: "Mi mislimo na Vaš CV, mislite i Vi!", a možemo i da se pohvalimo podatkom da je prolaznost naših polaznika na ESOL ispitima BEC I, II i III čak 100%.

 

Vaš uspeh je i naš uspeh!

 

 
LINGUA upis je u toku

Newsletter

Prijavite se na našu mailing listu, a mi ćemo Vam slati novosti iz naše LINGUA škole.

Izdvajamo iz galerije...